Spletno naročanje hrane
 1. Spletno naročanje hrane
 2. Kaj ponuja sistem spletnega naročanja hrane?
 3. Dostava hrane na dom
Seznam restavracij dostave hrane
 1. Pizzerija Hitri Gonzales
  Najprej je bila ideja. Potem se je zgodil »cirkus« ko je Radio City trem »bolnikom« (Reporter Milan) dovolil, da so za nos potegnili občane, ki so hoteli družinsko pizzo gratis. In zdaj je tukaj v resnici: Hitri Gonzales Pizzerija Hitri Gonzales se nahaja v Mariboru na vogalu Šarhove in Engelsove ulice v neposredni bližini atletskega stadiona na Poljanah. Smo zabaven kolektiv, ki se vedno trudi, da boste zadovoljni.
 2. Picerija Paradajz
  Pri nas boste občutili vse tisto, kar čutite takrat, kadar ste doma. Picerija Paradajz Vas vabi v prenovljene prostore, kjer boste lahko uživali ob odlični hrani in pijači, v predvsem zanimivi ponudbi jedi iz krušnih peči in seveda ob prijaznosti ljudi, ki se zavedajo, da so v picerijo samo za Vas.
 3. Cantante Cafe Center
 4. Restavracija Ellissa
  Restavracijo z rusko hrano smo odprli z željo ponuditi mestu nekaj posebnega, nekaj, kar bi se razlikovalo od drugih restavracij, da bi vsak gost začutil, da je tukaj nekaj dobrega prav za njega, da se tukaj kuhajo jedi z dušo, da je vsa hrana vedno sveža, da so okusi drugačni, zanimivi, posebni, da se počutite kot doma in se radi vračate.
 5. Picerija Bonita
  V mestu Žalec je prevoz brezplačen. Pri naročilu v vrednosti do 5,00 € je cena prevoza 1,20 €. Pri naročilu v rednosti od 5,00 € do 7,00 € je cena prevoza 0,70 €. Pri naročilu nad 7,00 € je prevoz brezplačen.
 6. Dijaški dom Murska Sobota
 7. Picerija Oliva
  Pri naročilu v vrednosti do 5,00 € je cena prevoza 1,20 €. Pri naročilu v rednosti od 5,00 € do 7,00 € je cena prevoza 0,70 €. Pri naročilu nad 7,00 € je prevoz brezplačen.
 8. Picerija Verona
  Pri naročilu v vrednosti do 5,00 € je cena prevoza 1,20 €. Pri naročilu v rednosti od 5,00 € do 7,00 € je cena prevoza 0,70 €. Pri naročilu nad 7,00 € je prevoz brezplačen.
 9. Halosmrekca
  Če želite dobre in okusne pice nas hitro pokličite ,da bo tudi vaš želodček hitro poln in zadovoljen. Vozimo po celi Ljubljani.
Seznam krajev z restavracijami
 1. Celje
 2. Ljubljana
 3. Maribor
 4. Murska Sobota
 5. Slovenske Konjice
 6. Žalec